Våldtäktsmannen som hävdar klassolidaritet

Roger Grentzelius

Roger Grentzelius

Klasshat.com har tidigare skrivit om Roger Grentzelius, landschefen för Jensen Food som köpte sex av minderåriga. Grentzelius har fått se sig om efter ett nytt jobb efter våra artiklar och inte blir han charmigare av att han numera kan lägga till epitetet ”våldtäktsman” på sin CV.

Sedan den 14 juni har Grentzelius nämligen suttit häktad för nya brott. Sexuella övergrepp, våldtäkt mot barn samt övergrepp i rättssak då Grentzelius försökt hindra den utsatta flickan från att kontakta polis.

Det är inte första gången moderaten Grentzelius försöker komma undan strålkastarljuset. Den 14 mars kontaktade han Klasshat.com i syfte att få bort våra artiklar om honom. Han hävdade klassolidaritet då vi:

”slår mot en av er och av samma klass. Titeln ‘landschef’ som funnits på pappret är endast en ‘papperstiger’.”

För att verkligen slå fast att han är på arbetarklassens sida förklarar han sitt engagemang i Moderaterna som ett ungdomligt misstag:

”Vidare när det gäller moderaterna… ja, jag blev meddragen år 2006 och nyfiken, dock var det ingenting för mig och har inte sedan dess haft något engagemang eller sympatier för dem.”

De övergrepp Grentzelius nu åtalas för ska ha inletts i oktober 2012. Men för att vi verkligen ska känna sympati för honom skriver han till oss om ett ”förhållande” han hade med en flicka redan 2011.

Gällande min grej varför ni skriver om mig så hade jag en relation med en tjej under våren 2011, en helt vanlig relation och vi hade inte ens sex. Hon uppgav hela tiden att hon var 18år vilket jag litade på. När hon senare sålt sex efter att vår relation var avslutad så fanns jag i hennes dator och på den vägen är det, tingsrätten trodde henne helt vilket är otroligt frustrerande. Att det visade sig att hon var 15 år vid tillfället gör mig ändå mer frustrerad.Jag har till och med fått låna pengar för att betala böterna…

Roger Grentzelius måste vara världens mest missförstådda människa. På jobbet blir han kallad chef fast han är arbetare. Kompisarna gör honom till moderat fast han är bolsjevik. Småbarn lurar i honom att de är vuxna kvinnor. Åklagare och domstol hävdar att han köpt sex av minderåriga fast han bara har haft ett helt normalt förhållande med dem.

”Jag vill inte att ni ska publicera det jag skriver nu eller ge några ytterligare kommentarer men jag vädjar till er att ta bort det ni skrivit om mig så jag får en möjlighet att få leva vidare.
Tankarna om självmord finns varje dag och min familj ska vi inte prata om.
Mvh Roger Grentzelius”

Kära Roger Grentzelius. Att du över huvud taget trott att det fanns en minimal möjlighet att vi skulle solidarisera oss med dig äcklar oss, men inte i närheten av det äckel vi känner inför dina nya brottsmisstankar. Men det gläder oss att du har funderat på en lösning. Just do it.

flattr this!

 • Johan

  Förutsatt att detta är samma man: ”Roger tjänar mer än 98.88% av Sveriges befolkning”. Så högst oklart om han är en working class hero. Däremot ingår han lustigt nog i the 99 % med nöd och näppe :-)

  Källa: http://www.merinfo.se/person/%C3%96stra%20Ryd/Roger-Kent-Gustav-Grentzelius-1968/bptkm-2m2f8

 • Johanna E

  Kom igen, uppmana inte folk till självmord. Vad han har gjort och sagt är vidrigt men det är lika vidrigt att säga åt någon att ta livet av sig.

 • Vad är pengar

  Inte särskilt förvånande att Klasshat.com omber någon att ta sitt liv då det är just hat de ägnar sig åt att sprida, och det lyckas de med. Kommer nog lyckas sämre att utradera några klasser med de här metoderna, men jag undrar om det inte är just hatet som driver er på Klasshat snarare än målet om det klasslösa samhället. Klasshat.com är sannerligen extremvänsterns svar på avpixlat och dylikt från extremhögern.

 • zaaph

  Haha. Just do it!

 • Pingback: Parasiterna skall ha bättre sjukvård, eller hur? | Kommunistiska Arbetarkommunen